Vize İçin Gerekli Evraklar


1. Pasaport ve Eski Pasaportlarınız (Başvuru tarihinden en az 6 ay geçerli olmalı ve 10 yıldan eski olmamalıdır)

2. Eksiksiz Olarak İngilizce Doldurulmuş Amerika Vizesi DS-160 Vize Başvuru Formu ve Tüm Ek Formlar

3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf

4. 30.000 Euro Teminatlı Tüm Avrupa Sınırlarını Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası ( Acentemizden Destek Alabilirsiniz )

5. Gidiş/Dönüş Uçak ve Otel Rezervasyonu İçeren Seyahat Planı (Bulunmaması halinde acentemiz tarafından ücretsiz sağlanacaktır)

6. Varsa Davetiye ( Ticari Davetlerde Davet Eden Firma Yetkilisinin Bilgilerinin ve İmzasının Bulunduğu Davet Yazısı - İnternet Üzerinden Gönderilebilir - Turistik Davetlerde Davet Gönderen Kişinin Açık İsim/Soyisim/Adres/İletişim Bilgilerinin ve İmzasının Bulunduğu, Davet Sebebini Açıklayan Dilekçe )

7. Çalışılan Şirketin İş Evrakları ( 6 Aydan Eski Olmayan Faaliyet Belgesi Aslı, Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi, İmza Sirkülerinin Fotokopisi, Vergi Levhası Fotokopisi )

8. Firmanın Antetli Kağıdına Yetkili Tarafından Yazılmış İzin ve Vize Talep Dilekçesi ( Detayı İçin Acentemizden Destek İsteyiniz)

9. SSK İşe Giriş Bildirgesi ve SSK Hizmet Dökümü ( E-Devlet Üzerinden Barkodlu Olarak Çıktı Alınabilir )

10. Son 3 Aya Ait Maaş Bordrosu ( Islak İmzalı )

11. Banka Hesap Dökümleri Ve Gelir Belgeleri ( Dökümlerin Bankadan Islak İmzalı Olarak Son 3 Ayı Kapsayacak Şekilde Alınmış Olması Gerekmektedir. Gelir Belgesi Olarak Tapu Fotokopileri/Kira Kontratları/Araç Ruhsatları v.b. )

12. Tam Tekmil Vukaatlı Aile Nüfus Belgesi

13. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Numaranızı bırakın biz sizi arayalım!

En Çok Ziyaret Edilen Ülkeler